Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Welkom op Veterinaire-Nascholing.nl

Welkom op onze website Veterinaire Nascholing! Op deze website bieden wij  een compleet overzicht van alle nascholingen die voor dierenartsen georganiseerd worden. Of je nou werkt in de gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren of paarden, alles staat overzichtelijk per categorie ingedeeld zodat jij per vakgebied het aanbod kan bekijken, Liever het aanbod in de agenda bekijken? Dat kan natuurlijk ook!

-UPDATE- 

Door omstandigheden is het voor ons momenteel niet mogelijk om de site up-to-date te houden. Daarom hebben we tijdelijk besloten om het nascholingen overzicht offline te halen. Volg ons op Facebook voor updates wanneer we weer online zijn! 

 

Ben je een aanbieder van nascholing of ben je een bedrijf met interesse in adverteren op onze website? Dan kun je ons bereiken via info@veterinaire-nascholing.nl

 

Voor het nascholingsaanbod voor paraveterinairen hebben we een aparte website: Paraveterinaire Nascholing.

nieuws, Uncategorized

toegevoegd op 4 juli 2020