Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Ondernemen als onafhankelijk dierenarts in 2020 en daarna

Datum: 11 december 2019
Locatie: Prins Petfoods Auditorium, Accustraat 1, Veenendaal
Aanvang: 15.30
Onderwerp: Management en praktijkvoering
Kosten: € 65,- (excl. BTW)
Organisatie: Waarde in Praktijk

 

Korte omschrijving

Eigenaren van dierenartsenpraktijken ervaren uitdagende tijden. De dynamiek in de omgeving is groot. Veel collega-praktijken zijn opgekocht door ketens of groepen. Deze laatsten zijn hun organisaties en interne processen op orde aan het brengen om komend jaar hun volledige concurrentie slagkracht in de markt te brengen. Dit betekent dat het concurrentieveld snel aan het veranderen is. Dit geldt vooral voor het gezelschapsdieren segment. Bij de landbouwhuisdieren komt daar nog eens de discussie bij over het aantal dieren dat in Nederland kan worden gehouden. Door de krapte op de arbeidsmarkt ervaren bovendien veel praktijken een hoge werkdruk en is het de kunst om het werk in de praktijk leuk te houden voor iedereen.

Samengevat krijgen onafhankelijke praktijken te maken met goed georganiseerde grote concurrenten in een lastige markt. Voor praktijkeigenaren een uiterst uitdagende opdracht om hun bedrijf toekomst bestendig te maken. Breder inzicht in eigen competenties, actuele informatie en mogelijke oplossingen kunnen hieraan bijdragen.

 

Voor meer informatie over deze nascholing en inschrijvingen kunt u kijken op de website van Waarde in Praktijk.

 

witregel