Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

VPM bijeenkomst “Stap voor stap naar een succesvolle DAP”

Datum: 16 mei 2019
Locatie: Diversey, Maarssenbroeksedijk 2, 3542 DN Utrecht
Aanvang: 15.30
Onderwerp: Management en prakijkvoering
Sprekers: Gerco Bosch & René van de Bos (DigiRedo)
Kosten: Gratis voor VPM-leden
Organisatie: Nederlandse Vereniging voor Veterinair Praktijk Management

 

Korte omschrijving

Veterinair praktijkmanager, het beroep van de toekomst. Zonder goede praktijkmanager geen succesvolle praktijk. Zo, twee boude uitspraken om de boel even op scherp te zetten. Hoewel, zo ver van de werkelijkheid staan deze uitspraken niet. Want wil je als dierenartsenpraktijk goed blijven presteren, dan zul je een goede praktijkmanager moeten hebben!

Tijdens deze bijeenkomst van VPM wordt in een praktische workshop op dit onderwerp in gegaan:

Programma:

15.30-16.00 Inloop met koffie & thee
16.00 Start workshop theorie gedeelte “Stap voor stap naar een succesvolle DAP”
Wil je als dierenartsenpraktijk goed blijven presteren, dan zul je een goede praktijkmanager moeten hebben. De concurrentie in de markt wordt alsmaar groter en de klant weet steeds beter wat hij wil. Een praktijkmanager is een veelzijdig iemand, die goed zicht heeft op de dagelijkse gang van zaken, zonder daarbij de strategische doe-len uit het oog te verliezen. Een bewaker van het succes, zo gezegd. Maar wat houdt dat dan con-creet in? René van den Bos en Gerco Bosch van DigiRedo zullen deze workshop verzorgen.

17.00 Maaltijd & netwerktijd

18.30 Vervolg workshop “Stap voor stap naar een succesvolle DAP”
Tijdens het tweede gedeelte van de avond laten we jullie onderling over deze onderwerpen in dis-cussie gaan. In hoeverre brengen jullie deze vragen in de praktijk? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Aan het eind van deze sessie zullen we de bevindingen met elkaar bespreken en samen de balans opmaken. Waar staan we met het veterinair praktijkmanagement op dit moment?

Hoe de avond ook verloopt, wij garanderen je dat je met een paar waardevolle actiepunten naar huis gaat, waar je morgen direct mee aan de slag kunt.

20.00 Afsluiting

 

Voor meer informatie over deze nascholing en inschrijvingen kunt u contact opnemen via info@v-p-m.nl.

witregel