Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Morele moed voor dierenartsen

Datum: 5 juli 2019
Locatie: Utrecht
Aanvang: 13.00
Onderwerp: Ethiek, Persoonlijke ontwikkeling
Sprekers: volgt
Kosten: volgt 
Organisatie: Ethisch bedrijf

 

Korte omschrijving

Beter omgaan met morele dilemma’s in de diergeneeskundige praktijk. Je oefent ethisch handelen door ethische dilemma’s en moreel lastige situaties uit de eigen werkpraktijk actief samen met collega’s te onderzoeken. Je ontdekt welke handelingsopties er zijn en hoe die uitwerken op anderen. Zo oefen je de moed en de handigheid om in de toekomst sneller en beter het door jou gewenste ‘goede gedrag’ te vertonen.

 

Voor meer informatie over deze nascholing en inschrijvingen kunt u kijken op de website van Ethisch bedrijf.

witregel