Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Symposium: Chirurgie bij het (staande) paard

Datum: 25 september 2018
Locatie: Collegezaal Paard, Yalelaan 114, Utrecht
Aanvang: 13.00
Onderwerp: Chirurgie
Sprekers: Diverse sprekers
Kosten: € 35,- 
Organisatie: VHiVer

 

Korte omschrijving

Dinsdag 25 september vindt er een erg interessant en leerzaam symposium plaats getiteld: “Chirurgie bij het (staande) paard”. Tijdens het symposium zal anesthesist Thijs van Loon het anesthesie protocol bij staande ingrepen bespreken. Chirurgen Hanneke Hermans, Fabrice Rossignol en Jacintha Wilmink zullen verschillende behandelingsopties die bij het staande paard kunnen worden uitgevoerd behandelen, oa chirurgie van de voorste luchtwegen, chirurgie aan het hoofd en wondbehandeling zullen worden besproken. Het symposium zal om 13.00 beginnen en rond 21.00 eindigen met een gezellige borrel om nog even na te praten. Het diner is inbegrepen en er zal ook voor een lekker toetje gezorgd worden.

Voor meer informatie over deze nascholing en inschrijvingen kunt u kijken contact opnemen via symposium@vhiver.nl