Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Nieuwe nascholingen update – deel 2

Het is weer tijd om jullie te voorzien van een update wat er allemaal gebeurt op het gebied van veterinaire nascholingen. Want het aanbod is dit najaar enorm. Van superspecifieke onderwerpen (Meet the specialist – The rabbit head) tot een dag volgepakt met een keur aan onderwerpen voor alle vakgebieden (Nationale Veterinaire Najaarsdag).

Congressen
In de komende maanden staan een flink aantal congressen op de agenda. Naast de eerder genoemde Nationale Veterinaire Najaarsdag, wordt er voor de equine collega’s zowel het 14th Veterinary Sport Horse Congress als het Dutch Equine Conference georganiseerd. Benieuwd wat er speelt in de wereld van de complementaire diergeneeskunde? Dan kun je naar het International Conference for Innovative Veterinary Medicine

Praktijkvoering en management
Run jij als dierenarts ook nog je eigen praktijk? Dan heb je waarschijnlijk ook behoefte aan niet-vakinhoudelijke nascholing. En ook dan kom je de komende tijd aan je trekken. Leer bijvoorbeeld meer over Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren of begin aan je Begroting 2018. Of doe mee aan de nieuwste editie van het Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevende.

Spoed?
Als de nood aan de man is, dan ben jij goed voorbereid met de cursussen Reanimatie en anesthesieSpoedeisende diergeneeskunde en MCD Masterclass – Spoed.

Bovenstaande is maar een kleine selectie wat er dit najaar wordt aangeboden. Benieuwd naar het complete overzicht? Bekijk dan alle nascholingen gesorteerd op diersoort en vakgebied of scroll door onze agenda.

nieuws

toegevoegd op 13 november 2017