Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Leestip: ’10 secrets to keep your veterinary nurses happy’

hart medischWe kunnen het maar niet vaak genoeg blijven benadrukken. Goede dierenartsassistenten en paraveterinairen zijn essentieel in de dierenartsenpraktijk. Het zijn degene die zorgen dat alles soepel reilt en zeilt in de kliniek.

Maar wij als dierenartsen maken het hun niet altijd even makkelijk. Bijvoorbeeld wanneer iederen dierenarts bij dezelfde operatie weer andere voorkeuren heeft. Of wanneer een dier al geschoren en gewassen onder anesthesie klaar ligt, en jij nog ‘even’ iets anders aan het doen bent.

De website “Veterinary Practice News” deed een onderzoek onder paraveterinairen en publiceerde het artikel “10 secrets to keep your veterinary nurses happy“.

Leuk om te lezen, maar waarschijnlijk op sommige punten toch stiekem ook wel herkenbaar.

 

Lees het artikel

witregele

nieuws

toegevoegd op 23 oktober 2017