Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Nieuwe nascholingen update – deel 1

Al vele jaren maken we onze ‘Op de agenda voor …” berichten, waarbij we jullie op de hoogte houden welke nascholingen de komende maand op de agenda staan. Maar we begrijpen dat het soms handiger is als je ietsje eerder op nieuwe leuke nascholingen wordt geattendeerd. Want populaire cursussen zitten misschien al vol, of het wordt wat kort dag om het op je werk te regelen dat je afwezig bent. Dus deze maand willen het eens over een andere boeg gooien en kijken of een ander concept werkt. Natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie feedback, dus als je suggesties hebt hoe we het nog beter kunnen doen, neem gerust contact met ons op.

Als eerste hebben we leuk bericht voor alle jonge landbouwhuisdieren-dierenartsen. Voor deze doelgroep wordt niet veel specifiek georganiseerd. Maar daar gaat verandering in komen want de ULP gaat binnenkort beginnen met de ULP Masterclass. En voor alle jonge dierenartsen geldt: Er start binnenkort weer een Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen! Of leer van de ‘fouten’ van ervaren collega’s tijdens het “Fouten college.

Het lijkt zo simpel, een verband aanleggen. Maar stiekem komt er een hoop bij kijken. Wil jij je kennis en vaardigheden op dit gebied opfrissen, dan moet je eens kijken naar de cursus “Verbandleer, spalken en drukplekken“.  En tijdens het intensieve trainingsweekend anesthesie en analgesie ga je als dierenarts twee dagen lang met dit onderwerp aan de gang. inclusief live demo’s bij echte patiënten.

De paardencollega’s kunnen hun voor een update op het gebied van locomotie terecht bij “FAQ en facts: New treatments in lameness” en voor de fertiliteit bij “Focus on equine fertility“.

 

Maar dit is natuurlijk maar een selectie van alle nascholingen die er georganiseerd worden. Voor het complete overzicht bekijk je alle cursussen per vakgebied, of klik je lekker rond in het agenda-overzicht.

 

nieuws

toegevoegd op 21 september 2017