Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Modulaire Cursus K&K

Datum: vanaf 1 maart 2018
Locatie: Aeres Training Centre, Barneveld
Aanvang: volgt
Onderwerp: Konijn, knaagdier, fret
Sprekers: 

 • John Chitty (UK)
 • Nico Schoemaker
 • Evert-Jan de Boer
 • Jakub Kliszcz (PL)
 • Michaela Gumpenberger (AU)
 • Fred van der Kolk
 • Paul Flecknell (UK)
 • Frances Harcourt-Brown (UK)
 • Frank Verstappen
 • Elisabetta Mancinelli
 • Yvonne van Zeeland
 • Charly Pignon (FR)
 • Frank Verstappen

Kosten: € 2270,- (excl. 21% btw)
Organisatie: Proveto

 

Korte omschrijving

Vanaf maart 2018 kunt u een deelnemen aan een Unieke cursus op het gebied van Konijnen & Knaagdieren. De Modulaire Cursus K&K gaat gedurende zeven cursusdagen in op de meest belangrijke aspecten van de geneeskunde van Konijnen & Knaagdieren. Uiteraard in samenwerking met de meest gerennomeerde sprekers op dit vakgebied.

De zeven cursusdagen worden verdeeld over een periode van 8 maanden. Elke cursusdag staat in het teken van een bepaald topic veelal in combinatie met een wetlab waarbij u onder begeleiding kunt oefenen. Het complete programma vindt u hier.

Indien u zich aanmeld voor deze complete cursus dan is het mogelijk om de cursusdagen te verdelen onder verschillende collega’s van uw praktijk. U kunt dit bij uw aanmelding doorgeven. Tot 1 februari 2018 kunt u zich aanmelden voor de gehele cursus, u krijgt deelname aan het K&K Symposium 2018 dan kosteloos aangeboden.

 

Aanmelden voor losse dagen is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid. Bij belangstelling kunt u contact opnemen met Proveto.

witregel

 

Voor meer informatie over deze nascholing en inschrijvingen kunt u kijken op de website van