Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor september

september nascholingenReady… set… go! Nadat het in de maanden juli en augustus traditioneel wel erg stil was op het gebied van nascholing, gaat het in de maand september weer op volle kracht van start. Zoals elke maand maken we hier bij Veterinaire-Nascholing.nl weer een overzichtje van een aantal opvallende, interessante of vernieuwende nascholingen die in deze maand plaatsvinden. Ben je benieuwd naar het complete overzicht van september? Kijk dan in onze agenda. Wil je nascholing per vakgebied bekijken, dan kun je in ons nascholingen-overzicht terecht.

Onze huisdieren worden door goede medische zorg steeds ouder. Maar wat zijn nou belangrijke ziektebeelden om rekening mee te houden bij een geriatrisch dier? En tegen welke dillema’s kun je tegenkomen bij de behandeling van deze aandoeningen en hoe ga je daar mee om? Deze vragen en meer komen aan bod bij het seminar “The geriatric cat“. Maar er is meer op het gebied van de feline geneeskunde deze maand. Zo kun je naar het ‘Multidisciplinair kattensymposium over automutilatie en stress“, “Tandheelkunde bij de kat” en staat Feline Focus in het thema van “Feline Medicine Dillema’s“.

Maar ook voor onze landbouwhuisdieren dierenartsen staat er vanalles in de planning. Zo kun je deze maand meer leren over KoeSignalen. mastitis, voeding en management van vaarzen en start een online cursus over BVD.

Ligt je dierenartsenhart toch meer bij de paarden? Als je je meer wilt verdiepen in de voeding, dan is er de cursus “Voedingsconsulent Paard“. Of ben je toch meer benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van locomotie?

Voor jonge dierenartsen zijn er de startbijeenkomsten intervisie op diverse plekken in het land, en worden er weer een aantal edities van de MCD Masterclass georganiseerd.

Maar dit is nog lang niet alles! Zo is er ook nog OCD bij huisdieren, Social Media in de praktijk en nog veel, veel meer! 

Uncategorized

toegevoegd op 23 augustus 2017