Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Handig voor eigenaren: De puppy-checklist van het LICG

puppy checklistAls dierenarts weet je wat belangrijk is om op te letten wanneer een pup wordt aangeschaft. Maar de meeste (aanstaande) hondeneigenaren zijn vaak minder goed op de hoogte. Ze hebben zich onvoldoende ingelezen, weten niet waar ze de juiste informatie moeten vinden of worden misleid door de gladde praatjes van een handelaar. Vandaar dat het LICG zich inzet om deze groep te informeren. Deel van hun campagne is de puppy-checklist. Deze handige checklist kunnen eigenaren meenemen bij het bezoeken van de pups.

Deze handige puppy-checklist kun je delen met je klanten via de social media van jouw praktijk of mee te geven aan eigenaren die een nieuwe hond willen aanschaffen.

Download de puppy-checklist

 

Bron afbeelding: LICG.nl

nieuws

toegevoegd op 20 januari 2017