Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Gelukkig 2017 & Op de agenda voor januari

gelukkig2017veterinaire-nascholingWe willen beginnen om jullie namens het team van Veterinaire Nascholing een heel gelukkig 2017 te wensen.

Is een van jouw doelen voor het komende jaar om je nog meer te verdiepen binnen je vakgebied? Dan kunnen wij je een duwtje in de richting geven. Want op onze website vind je alle nascholing voor dierenartsen overzichtelijk verzameld. Of het nu gaat om online webinars, interessante congressen of een praktische workshop, alles staat handig ingedeeld per diersoort en vakgebied!

Dus of je nou een dierenarts bent toegelegd op gezelschapsdieren, paarden of landbouwhuisdieren, je kunt bij ons terecht!

 

Aan het begin van de maand maken we altijd een kleine selectie van de nascholingen die voor deze maand op de agenda staan, om je op deze manier een voorproefje te geven van het aanbod. Maar het totale aanbod vind je in ons complete overzicht of bekijk je in de veterinaire nascholingen agenda.

Januari staat namelijk bomvol met nascholingen voor dierenartsen. Zo trappen we af met het Vets2020 symposium, wat in het teken staat van management en praktijkvoering. Maar geïnteresseerden in dit onderwerp kunnen ook starten met het Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevenden of de opleiding tot veterinair praktijkmanager.  Of leer meer over soepel samenwerken

Maar er zijn ook diverse meer praktische gerichte cursussen deze maand. Het Medisch Centrum voor Dieren organiseert twee klinische avonden, met als onderwerp oogheelkunde/interne geneeskunde en chirurgie/orthopedie. Of leer meer over maag-dilatatie-volvulus of wervelkolom aandoeningen. Voor de landbouwhuisdieren-dierenartsen zijn er lezingen op het gebied van beenwerkproblemen en de de financiële achtergrond van het melkvee bedrijf. En als paardendierenarts kun je het 13th Sport Horse Congres niet missen! 

Maar dit is niet alles wat er deze maand op de agenda staat. Het complete overzicht zie je in onze agenda!

nieuws, Uncategorized

toegevoegd op 2 januari 2017