Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Leergang Wondmanagement

– Advertorial – 

Iedere dierenarts zal er weleens mee te maken hebben gehad: wonden die niet goed genezen of die zo groot zijn dat u niet goed weet wat u ermee aan moet. Vervelend voor het dier, maar zeker ook frustrerend, tijdrovend en duur voor zowel dierenarts als eigenaar!

Hoe vervelend het ook is om te horen, vaak ligt het probleem van een slechte wondgenezing aan de dierenarts. De manier waarop een wond wordt behandeld bepaalt namelijk in grote mate het verloop van de wondgenezing.

Aan de hand van uitgebreid literatuuronderzoek en recente internationale congressen zoals de FECAVA en de London Vet Show is voor u deze leergang Wondmanagement opgesteld. Beeldmateriaal is met dank aan chirurg Dr. Bryden Stanley.

Deze leergang biedt u een overzicht van de belangrijkste en meest recente informatie op het gebied van wondmanagement en helpt u om iedere wond op een zo optimaal mogelijke manier te laten genezen.

Deze leergang bestaat uit uitgebreide artikelen met aansluitend assessments en casuïstieken en het levert u een certificaat met 5 nascholingspunten op.

Bekijk alle informatie

leergang-wondmanagement-lr-1

 

nieuws

toegevoegd op 5 december 2016

Tags: ,