Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Sterkliniek Dierenartsen Deventer is werkgever van het jaar!

Dit jaar werd voor het eerst door het Platform Jonge Dierenartsen de “Werkgever van het jaar” verkiezing georganiseerd. Nadat via diverse kanalen was opgeroepen om werkgevers te nomineren, werden de vier finalisten bekend gemaakt.

In de race voor de titel waren dit jaar:

  • Pluimveepraktijk De Achterhoek
  • Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o.
  • Sterkliniek Dierenartsen Deventer

Op het NVC congres werd bekend gemaakt dat Enne Kwant van Sterkliniek Dierenartsen Deventer heeft gewonnen. Ook namens Veterinaire-Nascholing.nl willen wij hem hier hartelijk mee feliciteren! We vinden deze verkiezing een leuk initiatief en hopen dat deze ook volgend jaar weer georganiseerd zal worden.

winnaar-werkgever-van-het-jaar

 

Bron afbeelding

nieuws

toegevoegd op 14 november 2016

Tags: ,