Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Wat is uw gemiddelde consult-tijd?

– Advertorial –

Er is een tendens dat consulten langer duren dan een aantal jaren geleden. Maar er zijn nog voldoende praktijken die keurig 10 minuten aanhouden. In de maatschappij waarin wij nu leven werkt dat niet meer. Diereigenaren zijn beter geinformeerd dan vroeger. Dat de informatie niet altijd correct is en deze niet juist wordt geinterpreteerd, mag u de klant niet kwalijk nemen. Zij hebben tenslotte geen 6 jarige studie diergeneskunde achter de rug.

VetVisuals heeft een praktische communicatie-cursus ontwikkeld waarin de laatste evidence-based onderzoeken verwerkt zijn. In deze cursus leert u op heldere wijze hoe u het inmiddels populaire ‘Calgary-Cambridge consultatie model ‘ toepast bij u in de praktijk.

Dit consultatie model heeft al vele jaren geleden haar bestaansrecht bewezen in de humane geneeskunde en is inmiddels op goede wijze vertaalt naar een model voor de gezelschapsdierenartspraktijk. Dit model wordt steeds vaker en met succes gebruikt in Amerika en Groot Brittannie.

Calgary-Cambridge  is een model waarin de relatie centraal staat met als doel om een gezamenlijke aanpak tussen de dierenarts en de cliënt te bevorderen; de klant wordt een partner in de zorg van hun dieren door middel van gedeeld begrip en besluitvorming.

Kijk hier naar de introductie-video’s

advertorial-vv-oktober

nieuws

toegevoegd op 10 oktober 2016

Tags: