Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor november

11-november16Goed nieuws voor de paardendierenartsen onder ons. Deze maand staat er namelijk veel nascholing voor deze groep dierenartsen op de planning. Zo is er de Dutch Equine Conference, de Actualiseringscursus 2016, en kun je op diverse locaties “Ziekte management op grote(re) paardenbedrijven” volgen. Of bijt je vast in enkele lastige onderwerpen bij “Equine Medicine Dillema’s“.

Maar dat houdt niet in dat je wanneer je in de gezelschapsdieren of landbouwhuisdieren werkzaam bent, er voor jou deze maand niets te beleven valt. In tegendeel! Zo is er de start van de CowSignals Mastertraining en de workshop “Voeding, gezonde koeien en de rol van de dierenarts” voor de LH collega’s.

 

Het grootste aanbod blijft toch wel weer elke week voor de gezelschapsdieren sector. Daarom kunnen we niet alle cursussen benoemen, maar presenteren we je een kleine selectie. Het complete overzicht bekijk je hier. Hoestklachten bij honden en katten zie je regelmatig in de GD praktijk en hebben veel verschillende oorzaken, leer meer over deze groep patiënten in “De diagnostische benadering van de hoestende/benauwde hond en kat“. Andere veelvoorkomende problemen wordt getackeled bij de cursus “Onzindelijkheid en sproeien bij katten” en bij “Omgaan met angst en angststoornissen“. Maar je kunt ook je verdiepen hoe je de echo kan inzetten bij kreupelheden bij “Orthopedic echography“. En traditiegetrouw vindt ook dit jaar in november weer het K&K symposium plaats.

Meer nascholingen? Bekijk ons agenda-overzicht of bekijk alle nascholing overzichtelijk per categorie.

 

nieuws

toegevoegd op 29 oktober 2016