Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Tip! Forum voor jonge dierenartsen

Header-fvjd-veterinaire-nascholingAls jonge dierenarts loop je soms tegen dingen aan waar je het niet zo goed met je (oudere) collega’s over kan hebben, bijvoorbeeld omdat ze niet zijn ‘opgegroeid’ met zaken als CRI anesthesie. Of ben je wel eens benieuwd hoe ze bepaalde dingen in andere praktijken aanpakken? Bezoek dan eens het Forum Voor Jonge Dierenartsen.

Dierenarts Jolijn heeft destijds dit forum opgericht omdat ze uit eigen ervaring merkte dat er soms een flinke kloof zit tussen de jonge dierenartsen en de ‘gevestigde orde’. Op het Forum Voor Jonge Dierenartsen kun je van gedachten wisselen over allerlei zaken die je in de praktijk tegenkomt. Van chirurgie tot farmaca, maar je kunt er ook terecht wanneer je vragen over de CAO hebt. Trouwens, ook als student ben je welkom!

Nieuwsgierig? Lees dan verder 

Fora-fvjd-veterinaire-nascholing

 

Zelf ben ik aan het einde van mijn studie lid geworden van het Forum Voor Jonge Dierenartsen. Maar toen ik aan de slag ging als praktiserend dierenarts bezocht ik de site steeds frequenter. Soms om een specifieke vraag te stellen (“Waar bestellen jullie fentanylpatches?“), om mee te doen aan de discussies of te kijken of ik andere collega’s met hun vragen kon helpen. Ik vind het vooral erg leuk om te lezen hoe andere dierenartsen dingen aanpakken en doe er ook nog regelmatig goede ideeën op.

Topics-fvjd-veterinaire-nascholing

Het is geen openbaar forum, je moet je wel even registeren. Het forum heeft een leuke en behulpzame sfeer (hoewel een discussie niet wordt geschuwd) dus ik zou er zeker een keer gaan kijken!

 

Heb je zelf nog een tips voor leuke/handige websites voor dierenartsen? Laat het ons weten via het contactformulier!

 

 

nieuws

toegevoegd op 23 mei 2016

Tags: , , ,