Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Hartritmestoornissen en anti-arrythmische therapie bij hond en kat

– Advertorial –

Succesvolle masterclass gaat op herhaling!

Tijdens de Voorsjaarsdagen eerder dit jaar heeft de eerste blended-learning masterclass van VetVisuals met als topic Hartritmestoornissen en anti-arrythmische therapie bij de kat plaatsgevonden. Cardioloog dr. Niek Beijerink trok een volle zaal, waar goed op het onderwerp voorbereide dierenartsen intensief aan een interactieve masterclass hebben deelgenomen. De feedback was zeer goed, met name het feit dat iedereen zich zo uitgebreid heeft kunnen voorbereiden.

Dr. Niek Beijerink is Senior Lecturer in Small Animal Medicine aan de University of Sydney, Australie. In zijn drukke agenda heeft Niek tijd gevonden om op woensdagmiddag 24 augustus aanstaande wederom een masterclass op een centrale locatie in Nederland te verzorgen.

Deze masterclass bestaat uit 3 onderdelen (kijk hier voor de uitgebreide beschrijving).

Tijdens de Nederlandstalige masterclass zal Niek interessante casuïstieken met u doorlopen. De focus zal liggen op interactieve ECG beoordeling en medicatie-strategiën aangaande arythmieën bij de hond kat. De mogelijkheid bestaat om voorafgaand (en nadien!) aan de masterclass zelf uw eigen casus (bijvoorbeeld een ECG met relevante klinische gegevens) aan te leveren.

Wilt u op een leuke, interactieve en uiterst effectieve manier meer kennis opdoen over  hartritmestoornissen en anti-arrythmische therapie bij de kat, zonder hiervoor naar Australië af te reizen? Meld u zich dan zo snel mogelijk aan, want het maximaal aantal deelnemers voor deze masterclass is vanwege het interactieve karakter beperkt tot 25 dierenartsen.

Meer info!masterclass3

nieuws

toegevoegd op 7 mei 2016

Tags: