Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Dierenartsen geven hun mening

Advertorial – 

Dierenartsen geven hun mening“Deze online-cursus geeft een hele duidelijke en alles omvattende handleiding om Cushing patiënten in de eerste lijns kliniek op te werken en te behandelen. Ik heb het idee dat ik nu beter de ingewikkelde patienten aan kan pakken en vooral de eigenaren veel beter kan voorlichten over de verschillende opties.”

In november/december 2015 heeft voor de eerste maal de VetVisuals online cursus ‘Syndroom van Cushing bij de hond’ onder leiding van dr. Hans Kooistra plaatsgevonden. Maar liefst 94 dierenartsen hebben aan alle leervoorwaarden voldaan en het certificaat behaald. Maar hoe hebben deze deelnemende dierenartsen de online cursus ervaren?

Lees hier de meningen van uw collega’s!

Conclusie

VetVisuals en dr. Hans Kooistra hebben met deze cursus laten zien dat online leren in vele opzichten zeer succesvol kan zijn.

De moderne leermethoden die door VetVisuals worden toegepast zijn evidence based en worden getoetst aan het leergedrag en de evaluaties van deelnemende dierenartsen. Daarbij wordt continu gestreefd naar het naar een hoger niveau tillen van de leerervaring en het leerrendement. Het kennisniveau in de praktijk neemt hierdoor toe, hetgeen onder andere leidt tot betere diergeneeskunde en beter dierwelzijn!

Op dit moment worden samen met veterinair Europees specialisten meerdere nieuwe cursussen van hoog niveau voorbereid. Om een tipje van de sluier op te lichten: een van de nieuwe cursussen voor de 2e helft van dit jaar zal wederom worden gepresenteerd door dr. Hans Kooistra.

Via onze gratis nieuwsbrief houden wij u op de hoogte!

 

 

nieuws

toegevoegd op 15 februari 2016

Tags: