Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor mei

mei15
We hebben ook deze maand weer een selectie gemaakt uit alle nascholingen die voor gezelschapsdierenartsen worden georganiseerd. Het lukt helaas niet om alle cursussen te bespreken, daarom kun je voor het complete overzicht onze overzichtelijke maandagenda bekijken!

Wat opvalt is dat je in deze maand goed met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag kan. De zomer staat voor de deur en daar past een frisse start met de cursus “Werk met Passie!” of “Persoonlijke en Professionele ontwikkeling” wel bij. Of wil je meer rust in je hoofd en in je dag? Dan is er “Time management voor dierenartsen“. Maar ook op het intercollegiale vlak kun je deze maand bijleren. Zo is zijn er trainingen over helder communiceren, effectief samenwerken en het houden van een functioneringsgesprek.

Maar wees gerust, er zijn ook een hoop cursussen die wat meer vak-inhoudelijk gericht zijn. Want is jouw kennis over stralingshygiëne nog wel up-to-date? Wat doe je met de kat die sproeit of in huis plast? En voor de dierenartsen die elke dienst weer een schietgebedje doen dat er geen maagtorsie voorbij komt, let op!  De cursus “MDV syndroom – Nooit meer doorsturen” wordt nog eenmaal georganiseerd!

Maar dit is niet alles, hier vind je het complete overzicht van nascholingen in de maand mei!

nieuws

toegevoegd op 3 mei 2015

Tags: , ,