Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor juni

juni15
De maand juni zit bomvol met nascholingen, we hebben zelfs een keertje maar liefst zes nascholingen op één dag geteld! Dus je snapt dat we ze niet allemaal kunnen bespreken in ons maandelijkse overzicht, daarvoor verwijzen we je naar onze agenda.

Moet je je hersenen hard laten kraken om te bedenken waar de kwadraten-wet ook al weer over ging? En wat het ALARA-principe inhoudt? Dan is de opfriscursus stralingshygiëne misschien geen overbodig luxe. Hij wordt op diverse plekken in het land gehouden.

Heb je ondernemersbloed? Wil je weten of je de overstap van loondienst naar eigen praktijk wel moet maken? Of moet je aan de hand van je Persoonlijke Profiel Analyse wel een hele andere kant op met je carrière?  Dit is de maand om erachter te komen! Als je al ondernemer bent kun je je praktijk verbeteren met effectief samenwerken en het nieuwe principe LEAN.

Of ga je gewoon lekker praktisch aan de slag met de orgaanspecifieke hechttechnieken, spoedchirurgie en weke delen chirurgie? Combineer je het nuttige graag met het aangename? Want dan moet je eens een kijkje gaan nemen op het Utrecht Vet Event. Overdag nascholingen en ’s avonds een feest mét optreden van Miss Montreal.

En er is deze maand meer, veel meer. Maar dat zie je hier!