Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Ga jij Royal Canin Anallergenic reviewen?

royal canin anallergenicReviews zijn een belangrijk en veel gelezen onderdeel van Veterinaire Nascholing. Door de jaren heen hebben we al vele veterinaire producten getest en er reviews over geschreven. Lijkt het jou ook leuk om een product te testen en een review voor een drukbezochte website schrijven? Dan is dit is je kans!

Veterinaire Nascholing organiseert met Royal Canin een actie waarbij je hun Anallergenic Diet mag testen en vervolgens in een review je ervaringen kan delen met onze lezers. Daarnaast ontvang je voor je inspanningen ook een mooi model van de huid, handig en illustratief voor in de spreekkamer!

Nieuwsgierig? Lees dan verder en geef je op!

 

 

 

Het product wat je mag reviewen is het Royal Canin Anallergenic Diet. Een dieet wat vanwege de sterk gehydrolyseerde eiwitten speciaal is ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen te verminderen.

Ben jij dierenarts en wil jij Royal Canin Anallergenic Diet zelf testen? Heb jij een patiënt (of een eigen huisdier) met (verdacht) voedselallergie welke profijt zou hebben van dit dieet? Kun jij een leuke en heldere review schrijven? Aarzel dan niet en meld je dan nu aan via ons contactformulier.

 

Hoe werkt het in het kort:

  • Meld je aan via ons contactformulier. Omschrijf kort voor welke patiënt (of eigen huisdier) jij dit dieet wil reviewen en waarom. Aanmeldingen moeten binnen zijn vóór 1 juni a.s.
  • Royal Canin selecteert uit alle aanmeldingen een persoon aan wie ze het Anallergenic Diet beschikbaar zullen stellen
  • Nadat je het dieet een periode heb getest, schrijf je een korte review over onder andere het effect, de smakelijkheid en verteerbaarheid.
  • Jouw review verschijnt vervolgens op Veterinaire Nascholing!
  • Als bedankje voor al je inspanningen ontvang jij een een mooi model van de huid welke je kan gebruiken voor uitleg aan eigenaren.royal canin anallergenic huidmodel

 

Nog vragen? Ook deze kun je stellen via het contactformulier!

nieuws

toegevoegd op 18 mei 2015

Tags: , ,