Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Tip! Dechra Academy

De wintermaanden kunnen op de gezelschapsdierenpraktijk soms wat rustig zijn. Hoewel het aloude ‘Hollen of stilstaan‘ altijd zal blijven gelden. Zo zit je met een lege agenda, zo kom je om in het werk. Maar mocht het nou toch wat rustiger zijn, dan is het een mooi moment om je kennis weer eens te updaten.

Via Twitter kwamen wij terecht op de Dechra Academy. Je moet je eerst even registreren (paar minuten werk en gratis) maar dan kun je online nascholing volgen op het gebied van anesthesiologie, dermatologie, exoten, infuustherapie en meer. Veel nascholingen zijn opgebouwd uit meerdere korte modules en daardoor ideaal om tussen de werkzaamheden door te bekijken .

Wij zijn altijd op zoek naar handige sites waar je als dierenarts je kennis kunt verbreden. Heb je iets leuks ontdekt? Laat het ons dan weten via het contactformulier of stuur een berichtje via Facebook of Twitter

 

nieuws

toegevoegd op 19 januari 2015

Tags: , ,