Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Renal Diet geeft ze hun eetlust terug

-Advertorial- 

Het Renal programma van Royal Canin is half oktober uitgebreid met 4 nieuwe dieetvoedingen. Hiermee wordt nog beter ingespeeld op de individuele smaakvoorkeuren en wordt er binnen één range de beste dieetoplossing geboden voor iedere kat en hond met Chronische nierziekte (CNZ).

Nieuw voor de kat: Renal Select droogvoeding met double texture kibble
Met deze introductie kunt u de kat met CNZ nu de keuze geven uit drie soorten droogvoeding,en  vier soorten natvoeding. De nieuwe Renal Select droogvoeding biedt een uniek brokje: de double texture kibble. Dit type brokje bevordert de voedselopname bij katten met een verminderde eetlust.

Nieuwe droogvoedingen en een nieuwe portieverpakking voor de hond
Ook voor de hond met CNZ is variatie belangrijk voor een goede therapietrouw. Met drie droogvoedingen, blikvoeding in twee formaten én een portieverpakking kunt u voortaan aan iedere smaakvoorkeur tegemoet komen. De textuur van de portieverpakking maakt bovendien het mengen met droogvoeding eenvoudig.

Uitbreiding aromatische profielen, 100 % acceptatiegarantie
Tegelijkertijd is ook de receptuur van de huidige Renal dieetvoeding verbeterd, waarbij met name de aromatische profielen zijn uitgebreid. Hierdoor is de variatie binnen de range verder vergroot. Zo is er voor iedere smaakvoorkeur nu een passende oplossing.

Voordelig kennismaken met de nieuwe dieetvoedingen
Tot 28 november 2014 kunt u via de Vetshop gebruikmaken van een interessante actie op de Renal dieetvoedingen.

afbeelding hond kat

nieuws

toegevoegd op 17 november 2014

Tags: