Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor november

november14
Het is cliché om te zeggen, maar de afgelopen maand is voorbij gevlogen! Want we hebben alweer een nieuwe “Op de agenda voor…” voor jullie. We hebben zoals elke maand weer een leuke selectie gemaakt van de nascholingen die deze maand georganiseerd worden. Wil je het complete overzicht bekijken, ga dan naar onze agenda.

Denk je erover om een eigen praktijk te beginnen? Nou dan zit je deze maand goed want er is zowel de cursus “Van loondienst naar eigen praktijk” als “Van dierenarts naar ondernemer“. En als je al een eigen praktijk hebt, kun je je communicatie-skills verbeteren bij “Effectief communiceren met personeel en cliënten“.

Ook op neurologisch gebied kom je aan je (zenuw-)trekken met zowel “Neurologisch nieuws” en “De 10 meest voorkomende neurologische aandoeningen“.

Ook wordt deze maand het afscheidssymposium van prof. Hazewinkel georganiseerd, natuurlijk staat deze dag in het teken van de orthopedie. Zin in wat meer actie? Ga dan naar de cursus over het maag dilatatie volvulus syndroom of schrijf je in voor “Spoedeisende diergeneeskunde. ABC of 112?

Klik hier voor het complete nascholingen overzicht

nieuws

toegevoegd op 27 oktober 2014