Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Gespot: Website “Diergeneeskunde voor baasjes”

diergeneeskundevoorbaasjes

Via via vernamen wij dat er een nieuwe veterinaire website is gelanceerd. Het gaan om “Diergeneeskunde voor Baasjes“. Op deze website legt dierenarts Mariëlle van Beliën-van Erp in duidelijke taal veterinaire onderwerpen uit aan huisdiereigenaren.

De website ziet er prachtig en modern uit. De opmaak is mooi rustig waardoor de tekst lekker leest. De website is nog maar heel kort geleden gestart, maar er staan toch al flink wat artikelen op. Wanneer de site in dit tempo blijft uitbreiden dan is het binnen no-time een uitgebreide en betrouwbare informatiebron voor huisdiereigenaren. Zo bespreekt bijvoorbeeld het artikel “Falende vlooienbestrijding” stap-voor-stap waar het mis kan gaan bij het aanpakken van een vlooieninfectie.

Als we dan toch iets moeten opmerken, is het dat voor sommige mensen  de navigatie in eerste instantie niet helemaal duidelijk kan zijn. Op de homepage staat een mooie grote foto en springen de pijltjes naar links en rechts duidelijk in het oog. Maar als je daar op klikt, verschijnt er een nieuwe foto of wordt de foto opnieuw geladen. Pas wanneer je doorhebt dat je ook naar beneden kunt scrollen, kom je in het gedeelte waar je op onderwerp kan zoeken

Veel dierenartsen hebben op hun website informatieve artikelen staan. Maar mocht je dit niet hebben, of net dat ene onderwerp missen, dan is Diergeneeskunde voor Baasjes zéker een aanrader om je cliënten naar te verwijzen.

 

nieuws

toegevoegd op 22 september 2014

Tags: , ,