Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Basiscursus Focusing voor dierenartsen ~ verstandig omgaan met je gut feeling

De cursus bestaat uit drie dagen: cursus is reeds gestart
Locatie: eSpiral, Krakelingweg 47, 3707 HR Zeist
Aanvang: 10.00
Onderwerp: Ontwikkeling
Spreker: Esther Kornalijnslijper (focustrainer en dierenarts)
Kosten: € 450 euro (ex. btw) – studenten krijgen 50% korting
Organisatie: eSpiral ~ bodywork & storytelling

 

Korte omschrijving

Deze cursus richt zich op hoe je zelf (beter) leert luisteren naar je onderbuik en andere signalen die je lijf afgeeft wanneer er iets niet in orde is. Het gaat om het je eigen maken van een basishouding van waaruit je – door (be)oefenen – tools krijgt om om te gaan met lastige situaties, onzekerheden en beslissingen. Alles gericht op de eigenheid van de individu en het sterk(er) in de schoenen staan. Focusing gaat over ‘erbij zijn’ in plaats van ‘eraf te willen komen’. Hierbij is je lijf de ingang. Met hoofd en lijf sámen kijken welke kant het op wil. Of wanneer er nog even niets hoeft te gebeuren. Er is alleen wel wat geduld voor nodig, en soms ook een beetje lef, om écht te luisteren.

De cursus wordt vooraf gegaan door een intake. Hoe kom je er nu achter of dit echt iets voor je is op dit moment in je leven en carrière? Als de cursus je aanspreekt, neem dan contact met me op voor een afspraak voor een live of Skype intakegesprek. De duur van dit vrijblijvende gesprek is ongeveer één uur. Een uur waarin we kennismaken, vragen gesteld kunnen worden en we een korte focusoefening doen waardoor je iets kunt proeven van deze techniek. Pas daarna beslis je of je al dan niet deel wilt nemen aan de cursus. Deze cursus is kleinschalig, het aantal cursusdeelnemers is 3 tot 6 personen.

 

Voor meer informatie over deze nascholing en inschrijvingen kunt u kijken op de website van eSpiral.

 

Uncategorized

toegevoegd op 17 september 2014