Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Nieuws! Lancering Paraveterinaire Nascholing 1 september

We hebben leuk nieuws! Op 1 september a.s. bestaat Veterinaire Nascholing alweer drie jaar. En dat vieren we door een nieuwe website te lanceren: Paraveterinaire Nascholing! De naam zegt het al, op deze website kunnen paraveterinairen en dierenartsassistenten gemakkelijk zien welke nascholingen er voor hun worden georganiseerd. En net als op Veterinaire Nascholing kun je de cursussen gemakkelijk terugvinden per interessegebied.

 

Web

 

Momenteel zijn we achter de schermen nog heel druk om het overzicht compleet te maken. Maar 1 september gaan we officieel van start. Wil je niets missen? Volg Paraveterinaire Nascholing dan op Facebook en Twitter!

Nieuwsgierig hoe de site eruit ziet? Je kunt hier alvast even spieken.

 

nieuws

toegevoegd op 28 juli 2014

Tags: ,