Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor juni

juni14

Elke maand publiceren we op Veterinaire Nascholing een selectie van de nascholingen die je als dierenarts de aankomende maand kunt volgen. Ben je benieuwd naar het complete overzicht? Dat vind je in onze agenda.

Is ‘Emergency and Critical Care‘ een onderwerp in de diergeneeskunde wat je wel trekt? Dan heb je geluk deze maand, want er wordt veel binnen dit vakgebied georganiseerd. Zo krijgt elke gezelschapsdierenarts vroeg of laat wel te maken met een maagtorsie. Tijdens de cursus Maagdilatatie Volvulus Syndroom wordt dit onderwerp door meerdere specialisten op diverse manieren belicht.

Maar je kunt ook naar de nascholing over spoedchirurgie waar je aan de hand van handige beslisbomen leert besluiten of onmiddellijk ingrijpen nodig is. Om meer informatie te halen uit het bloedonderzoek van die ingewikkelde patiënt kun je naar de vervolgcursus Klinische Chemie terwijl je bij katheter en sondemanagement in een dag wordt bijgepraat over alle type sondes en katheters en hun indicaties. 

Ook zijn er zoals elke maand weer een hele hoop echografie cursussen. Het complete overzicht op dit vakgebied vind je in de categorie “Beeldvorming – echografie“.

 

nieuws

toegevoegd op 2 juni 2014