Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Schrijf JIJ de nieuwste review voor Veterinaire Nascholing?

mobilitiy

 

We schrijven nu al een jaar reviews op Veterinaire Nascholing en het is een vast onderdeel van onze site geworden.  Lijkt het jou ook leuk om een product te testen en een review voor een drukbezochte website schrijven? Dan is dit is je kans!

Veterinaire Nascholing organiseert met Royal Canin een actie waarbij je een van hun diëten mag testen en vervolgens in een review je ervaringen kan delen met onze lezers.

Nieuwsgierig? Lees dan verder en geef je op!

 

 

 

 

Het product wat je mag reviewen is het Royal Canin Mobility Diet. Een dieet speciaal ontwikkelt voor de ondersteuning van gewrichten bij arthrose en na trauma/chirurgie. Het dieet is zeker geschikt voor de oudere hond/kat met stijve gewrichten en startkreupelheid.

Ben jij dierenarts en wil jij het effect van Mobility Diet zelf testen? Heb jij een patiënt (of een eigen huisdier) die profijt zou hebben van dit dieet? Kun jij een leuke en heldere review schrijven? Aarzel dan niet en meld je dan nu aan via ons contactformulier.

 

Hoe werkt het in het kort:

  • Meld je aan via ons contactformulier. Omschrijf kort voor welke patiënt (of eigen huisdier) jij dit dieet wil reviewen en waarom. Aanmeldingen moeten binnen zijn vóór 17 november.
  • Royal Canin selecteert uit alle aanmeldingen een persoon aan wie ze het Mobility Diet beschikbaar zullen stellen
  • Nadat je het dieet een periode heb getest, schrijf je een korte review over onder andere het effect, de smakelijkheid en verteerbaarheid.
  • Jouw review verschijnt vervolgens op Veterinaire Nascholing!

 

Nog vragen? Ook deze kun je stellen via het contactformulier!

nieuws

toegevoegd op 3 november 2013