Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor december

december
De decembermaand is door alle feestdagen voor veel mensen een drukke periode. Vandaar dat we deze editie van “Op de agenda voor” ietsje vroeger publiceren. Heb je net wat meer tijd om die leuke nascholing in je overvolle schema in te plannen. Deze maand zijn het overigens zo weinig nascholingen dat we ze voor de verandering eens allemaal kunnen benoemen.

Heb jij de basics van de tandheelkunde onder de knie en wil je een stapje verder? Dan is de twee-daagse cursus Veterinaire Implantologie” misschien iets voor jou. Zowel humane als veterinaire specialisten helpen je op weg in het plaatsen van dentale implantaten.

Kort geleden verscheen onze review over de online cursus “Interpretatie röntgenfoto’s hond/kat – Thorax” op de site. Deze cursus is samengesteld door Hans Garretsen, maar voor de mensen die toch meer van de ‘offline nascholing’ zijn geeft hij ook de cursus “Interpretatie thoraxfoto’s“.

Voor de jonge dierenartsen is er de MCD Masterclass Spoedeisende hulp. Of ga je naar de IC dag “Konijnen en Knaagdieren”. Voor deze dag hoef je niet het hele IC traject gevolgd te hebben, je kunt je ook los voor deze dag inschrijven.

Ook is de cursus “Chirurgie van de urinewegen” waarin je je al dierenarts kunt bekwamen in operaties van de urinewegen. Maar ook voor de dierenartsen die de ingrepen niet zelf willen uitvoeren maar wel op de hoogte van de mogelijkheden willen zijn, is dit een een interessante nascholing.

Alternatieve geneeswijzen kwamen in het curriculum niet echt aan bod, vond jij dat jammer en ben jij benieuwd naar de holistische visie op de interpretatie van bloedonderzoek en andere diagnostiek? Dan kun je naar het seminar “Interpreteren van bloedwaarden en metingen“.

nieuws

toegevoegd op 25 november 2013

Tags: , , ,