Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor oktober

oktober
Zo, een nieuwe maand, een nieuwe “Op de agenda voor… “. Ook deze editie hebben we weer een selectie gemaakt van een aantal cursussen die deze maand gegeven worden. Wil je het volledige overzicht, dan kun je hier klikken.

Lange tijd viel het me op dat er toch vrij weinig nascholing op het gebied van anesthesie werd georganiseerd. Deze maand wordt dat echter dubbel en dwars goed gemaakt. Zo kunnen je ‘Slapend wijs worden” of naar het het symposium “Verdovend“. Wordt je een beetje slaperig van deze titels? De cursus over de anesthesie van Emergency and Critical Care patiënten zal wel voor een dosis adrenaline zorgen! Maar je kunt je ook verdiepen in de anesthesie van de kleine zoogdieren.

Een ander terugkerend thema deze maand is de Feline Geneeskunde. “Cats en cases” staat in het teken van koorts, “Feline Focus” richt zich op buikgriep en het Feline Symposium 2013 biedt een breed scala aan onderwerpen.

Of haal jij liever je hart op bij “Hart voor de praktijk” of een workshop cardiale echografie?