Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor september

september

Vorig jaar rond deze tijd schreven we het al: De zomerstop is voorbij! Want op het gebied van nascholing was er de afgelopen twee maanden maar weinig te beleven, maar nu staan er gelukkig weer een hele hoop leuke cursussen op het programma.

Wat opvalt is dat we deze maand maar liefst twee product-lanceringen hebben. Ter gelegenheid van deze lanceringen organiseren de fabrikanten kosteloze lezingen door het hele land. Niet alleen is er een nieuw middel voor katten met nierproblemen, op het gebied van transdermale pijnstilling bij de hond is er ook een nieuw product op de markt.

Verder is het programma deze maand erg gevarieerd. Dermatologie, endocrinologie, anesthesie, oogheelkunde: er is voor ieder wat wils. Wist je trouwens al dat we sinds kort een speciale categorie hebben waar je alle nascholingen speciaal gericht op katten vindt? In deze categorie “Feline geneeskunde‘ staat ook de cursus “Tandheelkunde bij de kat” die deze maand georganiseerd wordt. Maar het is niet alleen poezebeesten wat de klok slaat, want onze Vlaamse collega’s kunnen meedoen met ‘Theorie & Practicum – Extracties bij de hond“.

Als jonge dierenarts kun je naar de Masterclass Orthopedie van het MCD. Of zit je echter al wat langer in het vak en is jouw kennis van de orthopedie dusdanig weggezakt dat je die nodig weer eens moet opfrissen? Het kan allemaal deze maand!

 

Dit is slechts een selectie van de nascholingen deze maand, het complete overzicht vind je hier.

nieuws

toegevoegd op 2 september 2013