Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor mei

mei

Ook deze maand krijg je van ons weer een overzicht wat er deze maand zoal op de agenda staat op het gebied van nascholing. Onderstaand is slechts een selectie, het complete overzicht vind je hier.

In de media worden we overladen met berichten over de crisis. Dat de huidige economische situatie ook steeds meer zijn weerslag heeft op de veterinaire praktijk blijkt uit de cursussen “Het maken van verantwoorde keuzes binnen een bepaald budget” en de IC avond “Omgaan met prijsbezwaren“. Misschien droom je wel van je eigen praktijk, maar is dit wel het moment? Je leert er meer over in de meerdaagse cursus “Van loondienst naar eigen praktijk“.

Maar ook op vak-inhoudelijk gebied wordt er deze maand van alles georganiseerd. Extra aandacht is er voor de neurologie. Van de praktische neurologie tot een avond praten met specialisten over epileptie bij de hond. En over de grens, bij onze Vlaamse collega’s start een parcours klinische neurologie.

Voor de liefhebbers van de orthopedie is er “Orthopedie on the move“, of ga je liever praktisch aan de slag op de workshop TTA Rapid?

 

nieuws

toegevoegd op 29 april 2013