Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Op de agenda voor januari

Voor veel mensen is de start van een nieuw jaar de aanleiding om goede voornemens in de praktijk te brengen. Als jouw goede voornemen is om je meer te bekwamen in een deelgebied van de diergeneeskunde, dan zit je op Veterinaire Nascholing goed. Want per vakgebied zie je welke cursussen er gegeven worden voor dierenartsen gezelschapsdieren. In januari staan in ieder geval al een hoop leuke cursussen op de agenda.

Wil je niet meer met je handen in je haar staan bij een ingewikkelde internistische patiënt? Deze maand start de modulaire cursus ‘probleemgerichte benadering van de internistische patiënt’. Of wil je een beter oogje houden op de oogheelkunde? Prof. David Wilkie is vanuit de VS overgevlogen om vier interessante lezingen op dit gebied te houden. Kijk je liever met je echo naar organen? In Brussel wordt de cursus “Introductie tot de abdominale echografie van de carnivoren” gehouden.

Syncope of toch een epileptische aanval? Alles over epileptie komt aan de orde tijdens “Epileptie – In de aanval“. En jonge dierenartsen kunnen deze maand twee keer deelnemen aan de Orthopedie-dag waar praktijk en theorie worden gecombineerd.

Wil je dit jaar jezelf verder onwikkelen? Dat kan met zowel het Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen als het Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevende

 

Voor het hele overzicht, klik hier.

nieuws

toegevoegd op 4 januari 2013