Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

DSK Symposium “Voortplanting: Natuurlijk? Of niet?!”

Nog even een last-minute tip op het gebied van nascholing: ook dit jaar organiseert de symposiumcommissie van de Diergeneeskundige Studenten Kring een symposium voor zowel studenten als dierenartsen. Zoals elk jaar is er weer een centraal thema, en dit jaar is dat “Voortplanting: Natuurlijk? Of niet?!“.

Een leuke keuze, zeker omdat er voor gezelschapsdierenartsen eigenlijk weinig nascholing over dit onderwerp wordt georganiseerd. En het blijft toch een onderwerp wat je in de praktijk veel tegenkomt. Van het bepalen tot het juiste dektijdstip tot de beslissing wanneer in te grijpen bij een (mogelijk) stagnerende partus.

Tijdens het symposium komen niet alleen de voortplanting bij gezelschapsdieren aan bod, de diverse deskundige behandelen ook embryotransplantatie en fertiliteitsbegeleiding bij de merrie en de nieuwe voortplantingstechnieken bij landbouwhuisdieren. Dus zeker interessant voor veterinairen in een gemengde praktijk.

Voor alle informatie rondom dit symposium: klik hier.

nieuws

toegevoegd op 28 januari 2013