Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Bestuursfunctie BPL – iets voor jou?

Ingezonden mededeling

Waarom?
In verband met de extra inspanningen op B.P.L.-vlak die er aan zitten te komen in combinatie met het vertrek van enkele bestuursleden zijn we op zoek naar versterking. Nieuwe enthousiastelingen met een frisse scherpe blik!

Wat houdt het in?
Het BPL bestuur vergadert 1x in de twee maanden; de ene keer in Houten en de andere keer op een plek waar we ook samen een hapje eten. In de tussenliggende periode communiceert de B.P.L. voornamelijk via email met elkaar. Na een kennismakingsperiode, waarbij je de vergaderingen bijwoont en kunt zien of het wat voor je is, kun je je bijdrage leveren aan verschillende lopende projecten, zoals bijvoorbeeld de CAO, de ARBO-catalogus, de B.P.L.-website, het ontwikkelen van CAO-alternatieven, contact houden met de KNMvD etc. Daar waar je nodig bent, maar ook wat jou het meest interesseert.

Wat heb je er zelf aan?
Je hebt de kans actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van de beroepsgroep als het gaat om arbeidsvoorwaarden en aanverwante zaken. Je leert omgaan met facetten van het dierenarts-zijn die tijdens de studie niet aan bod komen, zoals communicatie tussen werkgevers en werknemers, de ARBO-regelgeving, onderhandelingstechnieken, functiewaarderingsprofielen en o.a. de vakbondsbeweging. Ook vergroot je je netwerk op een unieke manier. Het is een onbetaalde functie, maar alle onkosten worden vergoed en voor bijeenkomsten buiten de reguliere BPL vergaderingen zijn vacatiegelden beschikbaar.

 

Heb je interesse? Laat het ons weten! Stuur dan een email naar info@bpl-dierenartsen.nl

nieuws

toegevoegd op 31 maart 2012