Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

MCD Masterclass voor Jonge Dierenartsen

“Eindelijk, je bent dierenarts. Een ambacht voor mensen met hersens en handvaardigheden. Je bent afgestudeerd, maar ook uitgestudeerd? Met name het eerste jaar na afronden van de opleiding wordt door de kersverse dierenartsen als zwaar ervaren. Patiënten waarbij je de diagnose tijdens de co-schappen zo kon stellen, worden plots breinbrekers. Je collega doet het allemaal net even anders en … beter!(?) De klanten vragen: “is de dierenarts er niet?” en de assistente zucht soms bij zoveel dommigheid. Alle verantwoordelijkheid lijkt plots op jouw schouders te liggen. Je voelt je moe en onzeker.”

Herkenbaar verhaal? Dan is de Masterclass die door het Medisch Centrum voor Dieren wordt georganiseerd, misschien iets voor jou.

 

nieuws

toegevoegd op 11 december 2011

Tags: , , ,